tala fou

O le fa'aogaina o fa'asalalauga tu'usa'o ua avea ma fa'agasolo vevela i Saina.O faʻasalalauga puʻupuʻu e aofia ai Kuaishou ma Douyin o loʻo faʻatupe i luga o le atunuʻu o loʻo televave faʻatupulaia faʻasalalauga e-pisinisi vaega, lea ua avea ma auala malosi faʻatau atu mo pisinisi faʻaleaganuʻu ona o le tele o tagata faʻatau ua liliu atu i luga o le initaneti faʻatau i le lotolotoi o le COVID-19 faʻamaʻi.

Talu mai le amataga o le faʻamaʻi o le coronavirus, o le tele o faleoloa faleoloa ua liliu atu i ata puʻupuʻu vitio e faʻatau atu a latou oloa e ala i le faʻasalalau.Ole numera o tagata faʻaoga faʻamalosi i aso taʻitasi i Kuaishou na siʻitia le 40 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le taimi o le Spring Festival holiday (Ian 24 i Feb 2).Na vaaia foi e Douyin le siitia o le 26 pasene i DAUs, e tusa ai ma QuestMobile, o se kamupani telefoni feaveaʻi i luga ole laiga.

O Dong Mingzhu, o le ta'ita'ifono o le kamupani gaosi mea tau fale Saina Gree Electric Appliances, na fa'atau atu le silia ma le 310 miliona yuan le tau o oloa i le tolu-itula fa'asalalauga fa'asalalau e ala i Kuaishou i le aso 10 o Me. - manumalo fofo mo ituaiga, gaosiga ma tagata faʻatau, fai mai Dong.

Mo le galuega fa'akomepiuta, o vaega na vaaia le tele o le fa'atupulaia o tagata fa'atau atu o lavalava, auaunaga fa'apitonu'u, meafale, ta'avale, mea matagofie ma mea teuteu i le vaitaimi o Ianuari-Iuni.I le taimi nei, o pisinisi fou na faʻaauau le faʻasalalau i lea taimi na sau mai taʻavale, telefoni feaveaʻi, meafale, mea teuteu ma aʻoaʻoga, o le tala lea a le lipoti.

O Zhang Xintian, o se tagata suʻesuʻe mai le iResearch, fai mai o le galulue faʻatasi i le va o ata vitio puʻupuʻu ma faʻasalalauga e-pisinisi o se faʻataʻitaʻiga faʻatau pisinisi aua o le muamua e mafai ona faʻatautaia fefaʻatauaiga i luga ole laiga i le mulimuli.

E oʻo mai ia Mati i le tausaga nei, o tagata faʻaoga o auaunaga faʻasalalau i Saina na oʻo atu i le 560 miliona, e tusa ma le 62 pasene o le aofaʻi o tagata faʻaoga initaneti a le atunuʻu, o le tala lea a le China Internet Network Information Center.

O tupe maua mai le maketi e-pisinisi a Saina na tu i le 433.8 piliona yuan i le tausaga talu ai, ma ua faamoemoe e sili atu nai lo le faaluaina i le 961 piliona yuan i lenei tausaga, fai mai se lipoti lata mai mai maketi faufautua iiMedia Research.

Na taʻua e Ma Shicong, o se tagata suʻesuʻe ma Beijing-based internet consultancy Analysys, o le faʻaaogaina faapisinisi o le superfast 5G ma ultra-high definition tekinolosi ua faʻamalosia ai le faʻatautaia o pisinisi, ma faʻaopoopo mai ai o ia o loʻo faʻalagolago i avanoa mo le vaega."O faʻasalalauga puʻupuʻu vitio ua ulufale atu i se vaega fou e ala i le galulue faʻatasi ma faleoloa i luga ole laiga ma faʻaoga i le fausiaina o laina sapalai ma le faʻalapotopotoga uma o le e-commerce," o le tala lea a Ma.Na faʻaopoopo e Ma e manaʻomia le tele o taumafaiga e faʻataʻatia ai amioga a le au faʻasalalau ma faʻasalalauga vitio e tali atu ai i le faʻatupuina o faʻasea i luga o faʻamatalaga taufaasese pe sese, oloa maualalo ma le leai o se auaunaga pe a uma ona faʻatau.

Sun Jiashan, o se tagata suʻesuʻe i le Chinese National Academy of Arts, fai mai e tele le avanoa mo faʻamoemoega e-pisinisi o faʻasalalauga puʻupuʻu vitio."O le faʻaofiina o faʻalapotopotoga faʻapitoa MCN ma auaunaga faʻapitoa totogi o le a maua ai tupe mama mo pisinisi vitio pupuu," o le tala lea a Sun.

I le masina o Setema, o le a faia e le matou kamupani ni faʻaaliga ola se lua e faʻaalia ai le matou fale gaosi oloa ma oloa i tagata faʻatau.O se avanoa lenei e faʻaalia ai le malosi o le kamupani.Fa'amoemoe e te matamata i la matou fa'aaliga ola!fa'aaliga ola lugalaina


Taimi meli: Aukuso-25-2020